Oorkussen
 
 
 
 

 

Contactformulier

Oorkussen

Rebacare Free Ear

Rebacare Free Ear

Rebacare Free Ear (Oorkussen)

 

Het Rebacare Free Ear (oorkussen) is een nieuw en uniek hoofdkussen dat het oor geheel vrij legt. Dit oorkussen is ontwikkeld voor cliƫnten met een verhoogd risico op oordecubitus, maar is ook bedoeld voor cliƫnten die al decubitus aan het oor hebben.

Door de unieke vormgeving kan zelfs het hoofd wat bewegen waarbij het oor steeds vrij blijft liggen.

Het kussen is vervaardigd van een comfortabele ademende PU (Polyurethaan). Door deze PU kan er geen vocht in het kussen lekken en is het makkelijk te reinigen. De naden van dit kussen zijn geheel gesaeld. Het kussen ademt via een speciaal filter.

De vulling van het kussen bestaat uit een comfortabel gesiliconiseerde holle vezel vulling. De Rebacare Free Ear kan uitsluitend gebruikt worden met een bijgeleverde hoes. De bijpassende comfortabele hoes kan apart bijbesteld worden.

Het is van belang dat de open zijde aan de kant van het gezicht gebruikt wordt.

Reiniging

De Rebacare Free Ear kan handmatig worden gereinigd met alcohol (90%). De hoes kan worden gewassen op 60 graden. Let op: de hoes mag niet in de droger!!

Maatvoering

Het Rebacare Free Ear heeft een afmeting van 45 x 60 cm.

Inzetbaarheid

De Rebacare Free Ear is inzetbaar bij elke zorginstelling en bij particulieren.

Door de inzet van dit oorkussen wordt oor decubitus voorkomen of makkelijker genezen. Het is van belang dat de open zijde aan de kant van het gezicht gebruikt wordt.

 

Huur

Heeft u de Rebacare Free Ear maar voor een korte periode nodig dan is het mogelijk om dit oorkussen te huren. Klik hier voor meer informatie

 

Testperiode

Wanneer u nog niet overtuigt bent van de voordelen van het oorkussen is het voor instellingen mogelijk om de Rebacare Free Ear te testen. Neem contact met ons op via het contactformulier of via c.vanpelt@decocare.nl.

 

Accessoires

Het Rebacare Free Ear oorkussen is standaard voorzien van een hoes. Deze hoes is ook apart te bestellen.

Bestellen

Bestelnummer Rebacare Free Ear: 2010

Bestelnummer Hoes Rebacare free Ear: 2012

 

 

Download hier de productflyer van het Rebacare Free Ear oorkussen

Download hier de gebruikershandleiding van het Rebacare Free Ear oorkussen