Over

Oorkussen

Rebacare Free Ear

Decocare

Het Rebacare Free Ear oorkussen is een product uit het Decocare assortiment

 

Decocare is een onderneming die zich richt op diensten en producten om decubitus (doorliggen) te voorkomen en ligcomfort te verbeteren.

De naam Decocare bestaat uit de 3 kernbegrippen: decubitus, comfort en zorg. Decubitus is de complicatie waar Decocare zich op richt; comfort betreft onze bijdrage om prettig te kunnen liggen/zitten; zorg zit in de betrokkenheid en het flexibel leveren van een goede cliƫntgerichte oplossing.

Het is onze wens dat zorg en comfort rondom decubitus voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom zijn wij steeds op zoek naar passende producten en diensten om decubitus te voorkomen kan worden en comfort te verbeteren.

 

Decocare wil (in samenwerking met zorgprofessionals) lastige problemen rond decubitus en comfortabel liggen aanpakken. Dat betekent dat Decocare er zorg voor draagt dat op elk moment passende hulpmiddelen ingezet kunnen worden. Hierbij staan de kernwaarden flexibiliteit, preventie, advies en service centraal.

 

Klik hier voor de website van Decocare

 

Kennismaking

Maak kennis met ons oorkussen

 

Het Rebacare Free Ear oorkussen is een nieuw en uniek product . Graag maak ik met u en vrijblijvende afspraak om het oorkussen aan u te laten zien. Een testperiode kan aansluiten op deze afspraak zodat ook u overtuigd kunt worden van de preventieve en curatieve werking van het oorkusen.

Het oorkussen is te koop of te huur.

 

Wilt u graag kennis maken met dit unieke kussen kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen of telefonisch een afspraak te maken. Ik kijk uit naar uw reactie.

 

Met vriendelijke groet,

 

Cees van Pelt.

Cees van Pelt

Eigenaar Decocare

Contactgegevens:

 

Decocare

Cees van Pelt

Geesterenstraat 36

5043 MH Tilburg

06-19917696

c.vanpelt@decocare.nl

Waarom?

 

 

1

VAKKUNDIG

12 jaar ervaring in decubitusbrance met als specialisatie liggen en zitten.

2

OPLOSSINGSGERICHT

Ondersteunt de (para) medische dienst bij lastige decubitus of comfort problemen.

3

TESTEN

De meeste producten kunnen vrijblijvend worden getest.

 

4

PARTICULIEREN

Wij leveren aan zorginstellingen maar ook rechtstreeks aan particulieren.

5

BEREIKBAARHEID

Decocare is 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.